Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LOS COCO Union F.C
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña onderschept slim de pass. Camargo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viña wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Viña kan niet meer verder spelen. Otero komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Castro met een sublieme pass. Castellin is nu in balbezit. Castellin passt de bal met de wreef. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial geeft een hoge lob. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olivero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOS COCO - Union F.C 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Camargo de bal. Olivero is nu in balbezit. Olivero speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOS COCO - Union F.C 2:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canales met de inworp. Olivero geeft een hoge lob. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro passt de bal zonder na te denken. Olivero is nu in balbezit. Olivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Lezama de bal. Sencial rent richting de bal. Sencial met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOS COCO 37%, Union F.C 63%.
FC LOS COCO - Union F.C 2:0

63e minuut.
Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial is nu in balbezit. Sencial speelt de bal door. Olivero is nu in balbezit. Olivero draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero probeert naar een medespeler te passen. Canales met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lezama verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama passt de bal zonder na te denken. Chacao speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lezama onderschept slim de pass. Lezama draait met de bal, schiet en ... Bigott rent richting de bal. Bigott geeft een hoge lob. Armas controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales onderschept slim de pass. Canales speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOS COCO - Union F.C 3:0

86e minuut.
Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero geeft de bal voor. Daar is Carache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellin is nu in balbezit. Castellin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Otero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sencial bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOS COCO - Union F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOS COCO 52%, Union F.C 48%.
FC LOS COCO - Union F.C 4:0