Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardabosques Rabiosos Marineros Sokkeristas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Lupi geeft de bal voor. Laya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Córdova geeft de bal voor. Rojo rent richting de bal. Rojo passt de bal zonder na te denken. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Peña Zauner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Rabiosos 39%, Marineros Sokkeristas 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guardabosques Rabiosos - Marineros Sokkeristas 0:0

49e minuut.
Peña Zauner trapt de bal weg van het doel. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. Peña Zauner bokst de bal weg.

50e minuut.
Chalbaud kopt de bal weg. Pozo is nu in balbezit. Limardo rent richting de bal. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Mathías bokst de bal weg.

69e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Espina onderschept slim de pass. Espina passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bejarano kopt de bal weg. Galea rent richting de bal. Galea geeft een hoge lob. Villamizar rent richting de bal. Villamizar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Rabiosos 50%, Marineros Sokkeristas 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guardabosques Rabiosos - Marineros Sokkeristas 0:0