Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LOS COCO Shinigamis
442 Tactiek 343
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Castellin rent richting de bal. Castellin speelt de bal door. Olivero rent richting de bal. Olivero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Canales probeert naar een medespeler te passen. Sencial is nu in balbezit. Sencial speelt de bal door. Klungelig pakt Olivero de bal. Olivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Marín kopt de bal weg. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales passt de bal zonder na te denken. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Castellin rent richting de bal. Tovar met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOS COCO - Shinigamis 1:0

43e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Blanco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOS COCO 48%, Shinigamis 52%.
FC LOS COCO - Shinigamis 1:0

60e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial begaat een overtreding. Blanco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sencial speelt de bal door. Blanco met een snel genomen vrije trap. Clavijo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOS COCO 56%, Shinigamis 44%.
FC LOS COCO - Shinigamis 1:0