Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros AD Union F.C
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Camargo geeft de bal voor. Inworp. Peña Zauner met de inworp. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Padrón bokst de bal weg.

7e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigott. Bigott krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Carache met de inworp. Borboa speelt de bal door. Carvajal is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Concepción passt de bal met de wreef. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal in één keer door. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ... Padrón bokst de bal weg. Rosa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros AD - Union F.C 1:0

19e minuut.
Borboa passt de bal met de wreef. Peña Zauner is nu in balbezit. Bigott begaat een overtreding. Bigott krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

21e minuut.
Ramos met de inworp. Peña Zauner rent richting de bal. Peña Zauner passt de bal zonder na te denken. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Carache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borboa met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cementeros AD - Union F.C 1:1

40e minuut.
Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez onderschept slim de pass. Suárez passt de bal zonder na te denken. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Borboa is nu in balbezit. Borboa met een sublieme pass. Otaiza is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros AD 42%, Union F.C 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cementeros AD - Union F.C 1:1

48e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Rojo rent richting de bal. Rojo geeft een hoge lob. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hidalgo met een snelle inworp. Rosa is nu in balbezit. Barroso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suárez neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Concepción probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros AD 58%, Union F.C 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cementeros AD - Union F.C 1:1