Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trujillanos Shinigamis
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Marín passt de bal in één keer door. Querales is nu in balbezit. Querales passt de bal in één keer door. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chirinos speelt de bal door. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell speelt de bal door. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres passt de bal met de wreef. Clavijo rent richting de bal. Clavijo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte geeft een hoge lob. Navea rent richting de bal. Clavijo onderschept slim de pass. Clavijo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ruggieri geeft een lange en hoge pass. Blanco geeft een hoge lob. Querales is nu in balbezit. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ramos geeft een hoge lob. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell begaat een overtreding. Carbonell krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Aponte geeft de bal voor. Tovar rent richting de bal. Baralt begaat een overtreding. Tovar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Sencial is nu in balbezit. Sencial geeft de bal voor. Velandia is nu in balbezit. Clavijo onderschept slim de pass. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cichero geeft de bal voor. Marín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner schiet op doel. Chirinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillanos - Shinigamis 0:1

36e minuut.
Cichero probeert naar een medespeler te passen. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales met een sublieme pass. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap. Chirinos bokst de bal weg. Aponte kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Navea met een snelle inworp. Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een hoge lob. Chirinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Filardo heeft problemen om de bal te vangen. Filardo passt de bal zonder na te denken. Querales is nu in balbezit. Querales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillanos 64%, Shinigamis 36%.
Trujillanos - Shinigamis 0:1

56e minuut.
Torres met een sublieme pass. Baralt is nu in balbezit. Filardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baralt raakt geblesseerd tijdens het duel. Baralt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Tovar geeft een lange en hoge pass. Santeliz kopt de bal weg. Clavijo rent richting de bal. Clavijo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trujillanos - Shinigamis 1:1

74e minuut.
Cichero passt de bal in één keer door. Zauner rent richting de bal. Zauner passt de bal met de wreef. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. Velandia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillanos - Shinigamis 2:1

81e minuut.
Querales met een sublieme pass. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ruggieri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ruggieri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zauner raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Blanco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cichero passt de bal zonder na te denken. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner passt de bal in één keer door. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marín heeft problemen om de bal te vangen. Chirinos bokst de bal weg.

89e minuut.
Filardo probeert naar een medespeler te passen. Marín rent richting de bal. Santeliz is nu in balbezit. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Marín geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillanos 47%, Shinigamis 53%.
Trujillanos - Shinigamis 2:1