Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bots Desvergonzados Loros Galantes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Klungelig pakt Fernández de bal. Inworp. Esquivel met een snelle inworp. Sira is nu in balbezit. Sira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fernández geeft de bal voor. Piar verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolívar neemt de hoekschop. Klungelig pakt Esquivel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bots Desvergonzados - Loros Galantes 1:0

24e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar passt de bal zonder na te denken. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Ojeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolívar zal de hoekschop nemen. González krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bots Desvergonzados - Loros Galantes 2:0

30e minuut.
Rondón onderschept slim de pass. Rondón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Briceño de bal. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Antúnez bokst de bal weg.

37e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Sira rent richting de bal. Sira haalt uit met een fantastische trap. Santos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bots Desvergonzados - Loros Galantes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bots Desvergonzados 54%, Loros Galantes 46%.
Bots Desvergonzados - Loros Galantes 2:1

56e minuut.
Fernández onderschept slim de pass. Fernández geeft de bal voor. Piar heeft problemen om de bal te vangen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández met de inworp. Utrera geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Maurel onderschept slim de pass. Utrera rent richting de bal. Utrera passt de bal met de wreef. González rent richting de bal. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
González rent richting de bal. Utrera rent richting de bal. Utrera speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bots Desvergonzados - Loros Galantes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bots Desvergonzados 21%, Loros Galantes 79%.
Bots Desvergonzados - Loros Galantes 3:1