Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marineros Sokkeristas Sokkeros Adictos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Bejarano is nu in balbezit. Caldera verovert de bal door een tackle van achteren. Caldera speelt de bal door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Mathías bokst de bal weg.

12e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Lupi geeft de bal voor. Rojo speelt de bal door. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Santeliz heeft problemen om de bal te vangen. Santeliz schiet op doel. Savarino kopt de bal weg. Arango Saenz rent richting de bal. Arango Saenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Sokkeristas - Sokkeros Adictos 0:1

26e minuut.
Córdova onderschept slim de pass. Córdova geeft de bal voor. Millán kopt de bal weg. Arango Saenz rent richting de bal. Arango Saenz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lupi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santeliz rent richting de bal. Santeliz met een sublieme pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Savarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz passt de bal in één keer door. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Sokkeristas - Sokkeros Adictos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Sokkeristas 62%, Sokkeros Adictos 38%.
Marineros Sokkeristas - Sokkeros Adictos 0:2

47e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Espina onderschept slim de pass. Espina probeert naar een medespeler te passen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Espina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Contreras komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Gómez de bal. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras rent richting de bal. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Sokkeristas - Sokkeros Adictos 1:2

89e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo met een sublieme pass. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Sokkeristas 53%, Sokkeros Adictos 47%.
Marineros Sokkeristas - Sokkeros Adictos 1:2