Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union F.C Trujillanos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama onderschept slim de pass. Lezama draait met de bal, schiet en ... Chirinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union F.C - Trujillanos 1:0

23e minuut.
Carbonell speelt de bal door. Sencial probeert naar een medespeler te passen. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Baralt rent richting de bal. Baralt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel. Chirinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Lezama speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Baralt rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Camargo onderschept slim de pass. Lezama is nu in balbezit. Lezama passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union F.C 54%, Trujillanos 46%.
Union F.C - Trujillanos 1:0

52e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal in één keer door. Sencial probeert naar een medespeler te passen. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Camargo speelt de bal door. Daar is Lezama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Baralt met een snelle inworp. Sencial rent richting de bal. Sencial passt de bal met de wreef. Baralt is nu in balbezit. Baralt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Dudamel rent richting de bal. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama is nu in balbezit. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lezama speelt de bal door. Espinoza is nu in balbezit. Met opzet legt Maldonado zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maldonado naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union F.C 49%, Trujillanos 51%.
Union F.C - Trujillanos 1:0