Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marinos de Amazonas Gladiadores Nobles
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Roscio onderschept slim de pass. Roscio passt de bal met de wreef. Arrieta rent richting de bal. Arrieta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Oropeza geeft een lange en hoge pass. Olses rent richting de bal. Arrieta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arrieta krijgt een gele kaart. Olses moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Olses kan niet meer verder spelen. Noriega komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Daar is Pulido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez is nu in balbezit. Obregón begaat een overtreding. Obregón krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Noriega passt de bal in één keer door. Arcay is nu in balbezit. Arcay geeft de bal voor. Arrieta rent richting de bal. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marinos de Amazonas - Gladiadores Nobles 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marinos de Amazonas 60%, Gladiadores Nobles 40%.
Marinos de Amazonas - Gladiadores Nobles 0:1

54e minuut.
Roscio onderschept slim de pass. Ferrer is nu in balbezit. Jiménez begaat een overtreding. Jiménez krijgt een gele kaart. Ferrer raakt geblesseerd tijdens het duel. Soublette met een snel genomen vrije trap. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón speelt de bal door. Ferrebús met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús probeert naar een medespeler te passen. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marinos de Amazonas - Gladiadores Nobles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marinos de Amazonas 56%, Gladiadores Nobles 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marinos de Amazonas - Gladiadores Nobles 1:1