Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacionales Desvergonzados Diablos Agresivos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Rauseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauseo probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. Velandia verovert de bal door een tackle van achteren. Velandia schiet op doel. Claverie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales Desvergonzados - Diablos Agresivos 1:0

10e minuut.
Rangel rent richting de bal. Arismendi begaat een overtreding. Rangel raakt geblesseerd tijdens het duel. Rauseo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velandia springt en kopt de bal. Claverie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rauseo. Rauseo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Arismendi rent richting de bal. Arismendi speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Valdés probeert de bal aan de voet te houden. Rivera bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauseo verovert de bal door een tackle van achteren. Rauseo speelt de bal door. Velandia rent richting de bal. Velandia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales Desvergonzados - Diablos Agresivos 2:0

31e minuut.
Inworp. Mayz met een snelle inworp. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi geeft de bal voor. Duarte probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pedraza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mayz speelt de bal door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales Desvergonzados - Diablos Agresivos 2:1

37e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha onderschept slim de pass. Madroñero met een sublieme pass. Velandia rent richting de bal. Velandia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte geeft de bal voor. García kopt de bal weg. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacionales Desvergonzados 48%, Diablos Agresivos 52%.
Nacionales Desvergonzados - Diablos Agresivos 2:1

71e minuut.
Piñate kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedraza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arismendi geeft een hoge lob. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vallenilla is nu in balbezit. Vallenilla met een sublieme pass. Velandia rent richting de bal. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Piedra kopt de bal weg. Rocha is nu in balbezit. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales Desvergonzados - Diablos Agresivos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacionales Desvergonzados 52%, Diablos Agresivos 48%.
Nacionales Desvergonzados - Diablos Agresivos 3:1