Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Miranda Tiburones Enojados
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Klungelig pakt Acevedo de bal. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona passt de bal in één keer door. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Arango rent richting de bal. Arango geeft een hoge lob. Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Ariza rent richting de bal. Ariza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Miranda - Tiburones Enojados 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Miranda 47%, Tiburones Enojados 53%.
Caballeros de Miranda - Tiburones Enojados 1:0

46e minuut.
Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacín. Chacín krijgt een gele kaart. Cabrales roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cabrales kan niet meer verder spelen. Montilla komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango geeft de bal voor. Hezzel is nu in balbezit. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballeros de Miranda - Tiburones Enojados 1:1

66e minuut.
Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela passt de bal in één keer door. Daar is Ariza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Miranda - Tiburones Enojados 2:1

69e minuut.
Arango is nu in balbezit. Santana onderschept slim de pass. Santana passt de bal in één keer door. Ariza heeft problemen om de bal te vangen. Ariza draait met de bal, schiet en ... McIntosh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Isnardi draait met de bal, schiet en ... Tarazona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acevedo. Tarazona raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarazona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Miranda 57%, Tiburones Enojados 43%.
Caballeros de Miranda - Tiburones Enojados 2:1