Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marinos de Amazonas Monstruos de la Paz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Zambrano kopt de bal weg. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado is nu in balbezit. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Butto met een snelle inworp. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús passt de bal in één keer door. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón draait met de bal, schiet en ... Nava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Torrealba kopt de bal weg. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinos de Amazonas - Monstruos de la Paz 1:0

40e minuut.
Butto verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús speelt de bal door. Butto geeft een lange en hoge pass. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

45e minuut.
Arcay rent richting de bal. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez geeft een hoge lob. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marinos de Amazonas 53%, Monstruos de la Paz 47%.
Marinos de Amazonas - Monstruos de la Paz 1:0

53e minuut.
Obregón onderschept slim de pass. Obregón met een sublieme pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinos de Amazonas - Monstruos de la Paz 2:0

60e minuut.
Gamargo passt de bal met de wreef. Hurtado rent richting de bal. Hurtado passt de bal zonder na te denken. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... Canorea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinos de Amazonas - Monstruos de la Paz 2:1

61e minuut.
Torrealba is nu in balbezit. Torrealba met een sublieme pass. Gamargo speelt de bal door. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pulido probeert de bal aan de voet te houden. Velásquez rent richting de bal. Pulido onderschept slim de pass. Butto geeft een lange en hoge pass. Torrealba heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinos de Amazonas - Monstruos de la Paz 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marinos de Amazonas 48%, Monstruos de la Paz 52%.
Marinos de Amazonas - Monstruos de la Paz 3:1