Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones Enojados Cruceros Náuticos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


16e minuut.
Saldivia rent richting de bal. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna onderschept slim de pass. Castellin onderschept slim de pass. Castellin passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Enojados - Cruceros Náuticos 1:0

38e minuut.
Camargo passt de bal zonder na te denken. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar geeft een lange en hoge pass. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Enojados 37%, Cruceros Náuticos 63%.
Tiburones Enojados - Cruceros Náuticos 1:0

48e minuut.
Isnardi kopt de bal weg. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna maakt een afschuwelijke overtreding. Chacín wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chacín kan niet meer verder spelen. Suárez komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Saldivia de bal. Saldivia met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Isnardi de bal onder controle te krijgen. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Enojados - Cruceros Náuticos 2:0

60e minuut.
Camargo rent richting de bal. Morles begaat een overtreding. Camargo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castellin met een snel genomen vrije trap. Primera heeft problemen om de bal te vangen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Enojados - Cruceros Náuticos 3:0

70e minuut.
Camargo rent richting de bal. Castellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellin passt de bal zonder na te denken. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bejarano is nu in balbezit. Bejarano geeft de bal voor. Daar is Primera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Túñez verovert de bal door een tackle van achteren. Túñez probeert naar een medespeler te passen. Becerra is nu in balbezit. Becerra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borboa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Enojados 41%, Cruceros Náuticos 59%.
Tiburones Enojados - Cruceros Náuticos 3:0