Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Todoterrenos Ganadores Gon-Mor FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Puerto geeft de bal voor. Olivero heeft problemen om de bal te vangen. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Todoterrenos Ganadores - Gon-Mor FC 1:0

10e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo rent richting de bal. Arvelo begaat een overtreding. Jaramillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribera met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ribera rent richting de bal. Ribera passt de bal in één keer door. Jaramillo is nu in balbezit. Villasmil onderschept slim de pass. Villasmil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Armas is nu in balbezit. Armas passt de bal met de wreef. Villasmil heeft problemen om de bal te vangen. Brion rent richting de bal. Brion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Suárez geeft een lange en hoge pass. Cichero is nu in balbezit. Cichero geeft de bal voor. Silva probeert de bal met de borst te controleren. Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Puerto onderschept slim de pass. Puerto speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Todoterrenos Ganadores - Gon-Mor FC 2:0

42e minuut.
Brion heeft problemen om de bal te vangen. Brion passt de bal zonder na te denken. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Todoterrenos Ganadores 45%, Gon-Mor FC 55%.
Todoterrenos Ganadores - Gon-Mor FC 2:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cichero zal de hoekschop nemen. Sojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojo draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo speelt de bal door. Olivero rent richting de bal. Sojo is nu in balbezit. Sojo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Simonelli is nu in balbezit. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Puerto rent richting de bal. Silva rent richting de bal. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sojo zal de hoekschop nemen. Arvelo heeft problemen om de bal te vangen. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Todoterrenos Ganadores 54%, Gon-Mor FC 46%.
Todoterrenos Ganadores - Gon-Mor FC 2:0