Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grafiteros Ganadores Thunder black
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Díez onderschept slim de pass. Robles onderschept slim de pass. Robles speelt de bal door. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez schiet op doel. Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Atencio passt de bal met de wreef. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Di Campo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Di Campo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Escalante onderschept slim de pass. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Cedeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Ganadores - Thunder black 0:1

15e minuut.
Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón speelt de bal door. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scovino de bal onder controle te krijgen. Paal!

31e minuut.
Aguerreverre geeft een hoge lob. Ceciliano probeert de bal aan de voet te houden. Faríñez rent richting de bal. Duijm rent richting de bal. Duijm draait met de bal, schiet en ... Figueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Montezuma de bal onder controle te krijgen. Faríñez rent richting de bal. Faríñez schiet op doel. Duijm probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lucena met een sublieme pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles probeert naar een medespeler te passen. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Ganadores - Thunder black 0:2

36e minuut.
Robles rent richting de bal. Laya onderschept slim de pass. Laya probeert naar een medespeler te passen. Vílchez rent richting de bal. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Ganadores 64%, Thunder black 36%.
Grafiteros Ganadores - Thunder black 0:2

49e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez onderschept slim de pass. Díez met een sublieme pass. Duijm heeft problemen om de bal te vangen. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya onderschept slim de pass. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Ganadores - Thunder black 1:2

90e minuut.
Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño geeft een hoge lob. Díez rent richting de bal. Díez haalt uit met een fantastische trap. Figueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grafiteros Ganadores - Thunder black 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Ganadores 52%, Thunder black 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grafiteros Ganadores - Thunder black 2:2