Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atlético san Armando Thunder black
Normal Tactiek 523
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Robles passt de bal met de wreef. Vílchez rent richting de bal. Vílchez passt de bal zonder na te denken. Canelón rent richting de bal. Canelón haalt uit met een fantastische trap. Urdaneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Fuenmayor geeft de bal voor. Aguerreverre kopt de bal weg. Perdomo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canelón is nu in balbezit. Canelón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urdaneta met een sublieme pass. Robles kopt de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Vílchez rent richting de bal. Vílchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlético san Armando 73%, Thunder black 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atlético san Armando - Thunder black 0:0

54e minuut.
Caldera geeft de bal voor. Borjas kopt de bal weg. Daar is Caldera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fuenmayor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucena met een snelle inworp. Escalante rent richting de bal. Escalante geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma met een sublieme pass. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Urdaneta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atlético san Armando - Thunder black 0:1

70e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft de bal voor. Aguerreverre probeert de bal aan de voet te houden. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlético san Armando 50%, Thunder black 50%.
atlético san Armando - Thunder black 0:1