Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gon-Mor FC Thunder black
Normal Tactiek 523
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Canelón is nu in balbezit. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Borjas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antúnez raakt geblesseerd tijdens het duel. Antúnez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rendón geeft een hoge lob. Borjas rent richting de bal. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil draait met de bal, schiet en ... Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gon-Mor FC - Thunder black 1:0

41e minuut.
Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil haalt uit met een fantastische trap. Figueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gon-Mor FC - Thunder black 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gon-Mor FC 52%, Thunder black 48%.
Gon-Mor FC - Thunder black 2:0

54e minuut.
Vílchez rent richting de bal. Aparicio rent richting de bal. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Leañez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aparicio zijn tegenspeler op de grond. Aparicio krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Antúnez rent richting de bal. Patiño onderschept slim de pass. Canelón speelt de bal door. Vílchez rent richting de bal. Vílchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Robles onderschept slim de pass. Robles speelt de bal door. Borjas is nu in balbezit. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gon-Mor FC 51%, Thunder black 49%.
Gon-Mor FC - Thunder black 2:0