Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thunder black Gon-Mor FC
523 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Lucena rent richting de bal. Leañez verovert de bal door een tackle van achteren. Leañez geeft een hoge lob. Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rendón geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Di Campo de bal onder controle te krijgen. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil schiet op doel. Figueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder black - Gon-Mor FC 0:1

28e minuut.
Borjas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal met de wreef. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil draait met de bal, schiet en ... Figueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas rent richting de bal. Borjas geeft een lange en hoge pass. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Ramírez passt de bal zonder na te denken. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villasmil de bal. Villasmil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder black 60%, Gon-Mor FC 40%.
Thunder black - Gon-Mor FC 0:1

48e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero rent richting de bal. Escalante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escalante krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Robles rent richting de bal. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Robles krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Leañez geeft een lange en hoge pass. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal in één keer door. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder black 61%, Gon-Mor FC 39%.
Thunder black - Gon-Mor FC 0:1