Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
villa sport Grafiteros Ganadores
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Faríñez rent richting de bal. Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez passt de bal zonder na te denken. Duijm is nu in balbezit. Duijm draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya geeft de bal voor. Klungelig pakt Medrano de bal. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez draait met de bal, schiet en ... Chacín bokst de bal weg.

40e minuut.
Villas probeert naar een medespeler te passen. Duijm is nu in balbezit. Duijm passt de bal met de wreef. Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas haalt uit met een fantastische trap. Cedeño bokst de bal weg.

43e minuut.
Arnáudez passt de bal in één keer door. Duijm is nu in balbezit. Duijm speelt de bal door. Faríñez rent richting de bal. Faríñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa sport 67%, Grafiteros Ganadores 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
villa sport - Grafiteros Ganadores 0:0

47e minuut.
Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez passt de bal met de wreef. Faríñez rent richting de bal. Faríñez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Díez rent richting de bal. Aristeguieta verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Cumana zijn tegenspeler op de grond. Cumana krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Díez speelt de bal door. Daar is Duijm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristeguieta begaat een overtreding. Duijm raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Duijm kan niet meer verder spelen. Atencio komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Atencio speelt de bal door. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez onderschept slim de pass. Atencio is nu in balbezit. Atencio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa sport 68%, Grafiteros Ganadores 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
villa sport - Grafiteros Ganadores 0:0