Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atlético san Armando Real Blanco
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Baruta is nu in balbezit. Baruta geeft een lange en hoge pass. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón passt de bal zonder na te denken. Greco rent richting de bal. Greco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Padrón geeft een hoge lob. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bencomo. Bencomo krijgt een gele kaart. Araújo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Fuenmayor met een sublieme pass. Klungelig pakt Zamora de bal. Baruta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baruta krijgt een gele kaart. Zamora raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Perdomo met een sublieme pass. Manzano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noguera. Noguera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlético san Armando 70%, Real Blanco 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atlético san Armando - Real Blanco 0:0

48e minuut.
Greco passt de bal in één keer door. Castellano heeft problemen om de bal te vangen. Noguera onderschept slim de pass. Manzano rent richting de bal. Manzano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bencomo neemt de hoekschop. Daar is Albarrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Noguera geeft een hoge lob. Inworp. Bencomo met een snelle inworp. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlético san Armando 45%, Real Blanco 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atlético san Armando - Real Blanco 0:0