Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Blanco atlético san Armando
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Scovino met een sublieme pass. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano is nu in balbezit. Castellano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Klungelig pakt Noguera de bal. Bencomo rent richting de bal. Bencomo passt de bal met de wreef. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Bencomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manzano rent richting de bal. Manzano draait met de bal, schiet en ... Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Blanco - atlético san Armando 0:1

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urdaneta met een harde bal richting middenveld. Franco Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Greco rent richting de bal. Greco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Blanco - atlético san Armando 1:1

27e minuut.
Albarrán kopt de bal weg. Manzano is nu in balbezit. Quintero rent richting de bal. Manzano is nu in balbezit. Manzano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Pereira trapt de bal weg van het doel. Manzano kopt de bal weg. Castellano rent richting de bal. Castellano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Padrón neemt de hoekschop. Quintero kopt de bal weg. Baruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Baruta onderschept slim de pass. Baruta met een sublieme pass. Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Scovino verovert de bal door een tackle van achteren. Scovino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Blanco 45%, atlético san Armando 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Blanco - atlético san Armando 1:1

46e minuut.
Castellano probeert naar een medespeler te passen. Manzano rent richting de bal. Greco onderschept slim de pass. Greco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Blanco - atlético san Armando 2:1

88e minuut.
Noguera geeft een lange en hoge pass. Scovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco is nu in balbezit. Greco schiet op doel. Caldera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Blanco 41%, atlético san Armando 59%.
Real Blanco - atlético san Armando 2:1