Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gon-Mor FC Diablos Agresivos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Villasmil de bal. Blanco probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil draait met de bal, schiet en ... Claverie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gon-Mor FC - Diablos Agresivos 1:0

25e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Urribarri maakt een afschuwelijke overtreding. Urribarri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blanco met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vallenilla passt de bal zonder na te denken. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte is nu in balbezit. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gon-Mor FC - Diablos Agresivos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gon-Mor FC 59%, Diablos Agresivos 41%.
Gon-Mor FC - Diablos Agresivos 2:0

69e minuut.
López onderschept slim de pass. López speelt de bal door. Blanco met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vallenilla is nu in balbezit. Brion onderschept slim de pass. Brion speelt de bal door. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Brion passt de bal zonder na te denken. Daar is Leañez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leañez probeert naar een medespeler te passen. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gon-Mor FC 51%, Diablos Agresivos 49%.
Gon-Mor FC - Diablos Agresivos 2:0