Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Plataneras The Scorpions FC
Attack Tactiek 424
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 21.4
average Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jaspe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Contreras. Jaspe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aristeguieta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lozano krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Patiño rent richting de bal. Patiño draait met de bal, schiet en ... Parada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Kouffati de bal onder controle te krijgen. Pocaterra rent richting de bal. Pocaterra passt de bal zonder na te denken. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casanova krijgt zijn hoofd ertegen. Sira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Loreto verovert de bal door een tackle van achteren. Loreto probeert naar een medespeler te passen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova draait met de bal, schiet en ... Sira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pedroza geeft de bal voor. Vicuña is nu in balbezit. Casanova is nu in balbezit. Casanova draait met de bal, schiet en ... Sira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Plataneras - The Scorpions FC 1:0

39e minuut.
Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña rent richting de bal. Vicuña passt de bal met de wreef. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño schiet op doel. Parada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Plataneras 46%, The Scorpions FC 54%.
Ranas Plataneras - The Scorpions FC 1:0

55e minuut.
Villalobos probeert de bal aan de voet te houden. Kouffati is nu in balbezit. Kouffati probeert naar een medespeler te passen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Patiño is nu in balbezit. Patiño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Túñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez probeert naar een medespeler te passen. Villalobos met een sublieme pass. Patiño rent richting de bal. Patiño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Vicuña de bal. Vicuña speelt de bal door. Ruiz met een sublieme pass. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Plataneras 51%, The Scorpions FC 49%.
Ranas Plataneras - The Scorpions FC 1:0