Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grafiteros Ganadores atlético san Armando
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Arnáudez rent richting de bal. Manzano verovert de bal door een tackle van achteren. Arnáudez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnáudez krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano begaat een overtreding. Cumana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díez met een snel genomen vrije trap. Fuenmayor rent richting de bal. Faríñez onderschept slim de pass. Faríñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Laya met een snelle inworp. Atencio is nu in balbezit. Atencio speelt de bal door. Faríñez rent richting de bal. Faríñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Ganadores 47%, atlético san Armando 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grafiteros Ganadores - atlético san Armando 0:0

67e minuut.
Perdomo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Castellano de bal onder controle te krijgen. Scovino rent richting de bal. Castellano onderschept slim de pass. Castellano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ceciliano geeft de bal voor. Laya rent richting de bal. Laya met een sublieme pass. Faríñez heeft problemen om de bal te vangen. Faríñez geeft een hoge lob. Urdaneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Cedeño trapt de bal weg van het doel. Perdomo kopt de bal weg. Klungelig pakt Arnáudez de bal. Manzano rent richting de bal. Manzano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño geeft een lange en hoge pass. Estrada kopt de bal weg. Castellano rent richting de bal. Castellano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Ganadores 48%, atlético san Armando 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grafiteros Ganadores - atlético san Armando 0:0