Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atlético san Armando Grafiteros Ganadores
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano passt de bal met de wreef. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Scovino de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zamora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cedeño met de inworp. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez draait met de bal, schiet en ... Urdaneta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atlético san Armando - Grafiteros Ganadores 0:1

40e minuut.
Manzano speelt de bal door. Castellano is nu in balbezit. Cepeda is nu in balbezit. Castellano onderschept slim de pass. Castellano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlético san Armando 41%, Grafiteros Ganadores 59%.
atlético san Armando - Grafiteros Ganadores 0:1

49e minuut.
Zamora rent richting de bal. Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño passt de bal zonder na te denken. Faríñez heeft problemen om de bal te vangen. Faríñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlético san Armando 41%, Grafiteros Ganadores 59%.
atlético san Armando - Grafiteros Ganadores 0:1