Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkeros AD Caminantes Secretos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tavare naar de kleedkamers voor een vroege douche. Brion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel. Figueroa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros AD - Caminantes Secretos 1:0

7e minuut.
Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros AD - Caminantes Secretos 2:0

13e minuut.
Concepción rent richting de bal. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción onderschept slim de pass. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Pedraza kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros AD - Caminantes Secretos 2:1

20e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos onderschept slim de pass. Riberos met een sublieme pass. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Silvestre passt de bal met de wreef. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán passt de bal in één keer door. Concepción rent richting de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros AD 66%, Caminantes Secretos 34%.
Sokkeros AD - Caminantes Secretos 2:1

62e minuut.
Albarrán kopt de bal weg. Riberos rent richting de bal. Riberos met een sublieme pass. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ... Brito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Figueroa trapt de bal weg. Ledezma rent richting de bal. Ledezma passt de bal in één keer door. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Freire geeft een lange en hoge pass. Simonelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silvestre met een sublieme pass. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokkeros AD - Caminantes Secretos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros AD 52%, Caminantes Secretos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokkeros AD - Caminantes Secretos 2:2