Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ratas Reales Terremotos AD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Vizquel is nu in balbezit. Vizquel geeft de bal voor. Duval is nu in balbezit. Duval passt de bal met de wreef. Limardo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratas Reales - Terremotos AD 1:0

41e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Duval verovert de bal door een tackle van achteren. Duval geeft een hoge lob. Narváez is nu in balbezit. Narváez draait met de bal, schiet en ... Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De Ornelas onderschept slim de pass. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Cumare rent richting de bal. Valbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena draait met de bal, schiet en ... Canelón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratas Reales 49%, Terremotos AD 51%.
Ratas Reales - Terremotos AD 1:0

48e minuut.
Aponte rent richting de bal. De Ornelas onderschept slim de pass. De Ornelas passt de bal met de wreef. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Aponte met een sublieme pass. Limardo heeft problemen om de bal te vangen. Limardo met een sublieme pass. Limardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Aponte geeft de bal voor. Limardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limardo haalt uit met een fantastische trap. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratas Reales - Terremotos AD 2:0

87e minuut.
Matos neemt de hoekschop. Cumare heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel. Daar is Valbuena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratas Reales 49%, Terremotos AD 51%.
Ratas Reales - Terremotos AD 2:0