Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyes UE Canilleros de Carabobo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


23e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Pabón is nu in balbezit. Sifuentes probeert naar een medespeler te passen. Kouffati rent richting de bal. Kouffati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aguerreverre geeft een lange en hoge pass. Kouffati kopt de bal weg. Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Aramburú rent richting de bal. Aramburú speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Peña draait met de bal, schiet en ... Robledo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Albarrán neemt de hoekschop. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes UE 42%, Canilleros de Carabobo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reyes UE - Canilleros de Carabobo 0:0

53e minuut.
Bastidas speelt de bal door. Pastor met een sublieme pass. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel. Di Giorgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes UE - Canilleros de Carabobo 1:0

57e minuut.
Peña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espina komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Palmezano speelt de bal door. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano probeert naar een medespeler te passen. Espina is nu in balbezit. Espina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Klungelig pakt Kouffati de bal. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati verovert de bal door een tackle van achteren. Kouffati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aguerreverre geeft een hoge lob. Díez rent richting de bal. Baralt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baralt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes UE 36%, Canilleros de Carabobo 64%.
Reyes UE - Canilleros de Carabobo 1:0