Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros Secretos Caminantes Secretos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Paredes passt de bal zonder na te denken. Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancken geeft de bal voor. Malave is nu in balbezit. Malave haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Secretos - Caminantes Secretos 1:0

24e minuut.
Silvestre speelt de bal door. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante maakt een afschuwelijke overtreding. Escalante krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Malave verovert de bal door een tackle van achteren. Malave passt de bal in één keer door. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Escalante speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saer. Paredes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caridad neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mendoza met een harde bal richting middenveld. Albarrán kopt de bal weg. Petit heeft problemen om de bal te vangen. Concepción onderschept slim de pass. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cementeros Secretos - Caminantes Secretos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Secretos 39%, Caminantes Secretos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cementeros Secretos - Caminantes Secretos 1:1

48e minuut.
Escalante probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Simonelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simonelli krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Quiñones is nu in balbezit. Quiñones passt de bal met de wreef. Saer rent richting de bal. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Lancken is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Saer ... Strafschop! Lancken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caridad legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Quiñones rent richting de bal. Quiñones geeft de bal voor. Saer probeert de bal met de borst te controleren. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Figueroa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Secretos 47%, Caminantes Secretos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cementeros Secretos - Caminantes Secretos 1:1