Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plomeros de Guayana Canilleros de Carabobo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Inworp. Sifuentes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ... Kouffati probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Montezuma rent richting de bal. Montezuma met een sublieme pass. Klungelig pakt Seijas de bal. Seijas haalt uit met een fantastische trap. Di Giorgi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plomeros de Guayana - Canilleros de Carabobo 1:0

37e minuut.
Rondón passt de bal in één keer door. Baralt rent richting de bal. Baralt passt de bal in één keer door. Brito rent richting de bal. Brito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plomeros de Guayana 42%, Canilleros de Carabobo 58%.
Plomeros de Guayana - Canilleros de Carabobo 1:0

59e minuut.
Robledo geeft een hoge lob. Inworp. Carvajal met een snelle inworp. Seijas is nu in balbezit. Seijas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Montezuma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palmezano rent richting de bal. Seijas onderschept slim de pass. Seijas geeft een lange en hoge pass. Di Giorgi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Requena speelt de bal door. Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Seijas passt de bal in één keer door. Tabata rent richting de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Di Giorgi bokst de bal weg.

83e minuut.
Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ... Di Giorgi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Plomeros de Guayana - Canilleros de Carabobo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plomeros de Guayana 34%, Canilleros de Carabobo 66%.
Plomeros de Guayana - Canilleros de Carabobo 2:0