Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkeros AD Corianos FC
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ettedgui geeft een hoge lob. Meléndez probeert de bal aan de voet te houden. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros AD - Corianos FC 0:1

9e minuut.
Figueira rent richting de bal. Figueira met een sublieme pass. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros AD - Corianos FC 0:2

23e minuut.
Inworp. Peraza met een snelle inworp. Freire geeft een lange en hoge pass. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Martínez is nu in balbezit. Vera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce met een sublieme pass. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros AD - Corianos FC 1:2

42e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal in één keer door. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Ledezma de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Brito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros AD - Corianos FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros AD 54%, Corianos FC 46%.
Sokkeros AD - Corianos FC 1:3

56e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal met de wreef. Rosal rent richting de bal. Rosal geeft een lange en hoge pass. Martínez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Meléndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros AD 55%, Corianos FC 45%.
Sokkeros AD - Corianos FC 1:3