Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminantes Secretos Dinerillos de Miranda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Silvestre speelt de bal door. Concepción is nu in balbezit. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción onderschept slim de pass. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Freire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Atencio onderschept slim de pass. Riberos verovert de bal door een tackle van achteren. Riberos speelt de bal door. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán onderschept slim de pass. Albarrán met een sublieme pass. Concepción is nu in balbezit. Concepción draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Portillo onderschept slim de pass. Valderrama is nu in balbezit. Simonelli begaat een overtreding. Simonelli krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán is nu in balbezit. Olarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albarrán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Albarrán kan niet meer verder spelen. Patiño komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. Riberos is nu in balbezit. Valderrama begaat een overtreding. Valderrama krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre speelt de bal door. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio rent richting de bal. Palacio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Secretos 55%, Dinerillos de Miranda 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caminantes Secretos - Dinerillos de Miranda 0:0

59e minuut.
Riberos rent richting de bal. Simonelli rent richting de bal. Simonelli geeft een hoge lob. Olarte rent richting de bal. Olarte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Olarte met een sublieme pass. Portillo is nu in balbezit. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel. Figueroa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh passt de bal met de wreef. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Silvestre passt de bal met de wreef. Peraza is nu in balbezit. Concepción onderschept slim de pass. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Secretos 50%, Dinerillos de Miranda 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caminantes Secretos - Dinerillos de Miranda 0:0