Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Fútbol Club Futvenpasion
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Palacios kopt de bal weg. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Peña rent richting de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Salas passt de bal in één keer door. Bolívar is nu in balbezit. Olivero begaat een overtreding. Olivero krijgt een gele kaart. Bolívar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Anzoátegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bottini is nu in balbezit. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar passt de bal met de wreef. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Peña passt de bal in één keer door. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas rent richting de bal. Ortigoza onderschept slim de pass. Ortigoza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cabrales geeft de bal voor. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios maakt een afschuwelijke overtreding. Palmezano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Fútbol Club 54%, Futvenpasion 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Fútbol Club - Futvenpasion 0:0

47e minuut.
Tortolero trapt de bal weg van het doel. Palacios kopt de bal weg. Klungelig pakt Acosta de bal. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Fútbol Club - Futvenpasion 0:1

58e minuut.
Chalbaud geeft de bal voor. Inworp. Bencomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Anzoátegui geeft de bal voor. Ocampo kopt de bal weg. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bottini geeft een hoge lob. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal zonder na te denken. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Fútbol Club 60%, Futvenpasion 40%.
Racing Fútbol Club - Futvenpasion 0:1