Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canilleros de Carabobo Grafiteros Fantásticos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Franco Reyes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintero. Franco Reyes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Padrón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rosal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baralt met de inworp. Brito rent richting de bal. Brito schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canilleros de Carabobo - Grafiteros Fantásticos 1:0

32e minuut.
Perozo rent richting de bal. Perozo passt de bal in één keer door. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Parada speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores probeert naar een medespeler te passen. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo draait met de bal, schiet en ... Di Giorgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canilleros de Carabobo 64%, Grafiteros Fantásticos 36%.
Canilleros de Carabobo - Grafiteros Fantásticos 1:0

74e minuut.
Palmezano met een snelle inworp. Klungelig pakt Baralt de bal. Padrón begaat een overtreding. Baralt moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Baralt kan niet meer verder spelen. Di Campo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Parada passt de bal zonder na te denken. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante geeft een hoge lob. Perozo is nu in balbezit. Perozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zauner is nu in balbezit. Zauner geeft de bal voor. Rosal onderschept slim de pass. Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canilleros de Carabobo 64%, Grafiteros Fantásticos 36%.
Canilleros de Carabobo - Grafiteros Fantásticos 1:0