Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Fútbol Club Sokkeros AD
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Bencomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencomo passt de bal met de wreef. Romero is nu in balbezit. Palmezano onderschept slim de pass. Palmezano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Daar is Palmezano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmezano schiet op doel. Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Fútbol Club - Sokkeros AD 1:0

12e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma rent richting de bal. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Romero is nu in balbezit. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez rent richting de bal. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Piedra rent richting de bal. Peña is nu in balbezit. Brion begaat een overtreding. Brion krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Piedra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Freire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Brion de bal. Brion draait met de bal, schiet en ... Santeliz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Ponce speelt de bal door. Martínez is nu in balbezit. Brion rent richting de bal. Brion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Fútbol Club 45%, Sokkeros AD 55%.
Racing Fútbol Club - Sokkeros AD 1:0

61e minuut.
Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo geeft de bal voor. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Fútbol Club - Sokkeros AD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Fútbol Club 51%, Sokkeros AD 49%.
Racing Fútbol Club - Sokkeros AD 2:0