Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Fútbol Club Caminantes Secretos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre onderschept slim de pass. Silvestre speelt de bal door. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Salas passt de bal zonder na te denken. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar passt de bal met de wreef. Palmezano rent richting de bal. Palmezano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Figueroa trapt de bal weg van het doel. Riberos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Figueroa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Fútbol Club - Caminantes Secretos 1:0

14e minuut.
Salas is nu in balbezit. Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Albarrán passt de bal met de wreef. Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción draait met de bal, schiet en ... Santeliz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing Fútbol Club - Caminantes Secretos 1:1

17e minuut.
López is nu in balbezit. López passt de bal met de wreef. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano schiet op doel. Figueroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Fútbol Club - Caminantes Secretos 2:1

24e minuut.
Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Concepción rent richting de bal. Peña is nu in balbezit. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Santeliz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Fútbol Club 48%, Caminantes Secretos 52%.
Racing Fútbol Club - Caminantes Secretos 2:1

49e minuut.
López heeft problemen om de bal te vangen. Piedra rent richting de bal. Piedra geeft een hoge lob. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo geeft de bal voor. Figueroa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Montiel met een snelle inworp. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Fútbol Club - Caminantes Secretos 3:1

68e minuut.
Riberos passt de bal in één keer door. Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal met de wreef. Palmezano rent richting de bal. Palmezano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Fútbol Club 40%, Caminantes Secretos 60%.
Racing Fútbol Club - Caminantes Secretos 3:1