Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corianos FC El Circo FC
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 25
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Machís speelt de bal door. Arango Saenz rent richting de bal. Arango Saenz passt de bal in één keer door. Riberos rent richting de bal. Riberos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - El Circo FC 1:0

11e minuut.
Inworp. Pulido met de inworp. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara speelt de bal door. Figueira geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel. Albarrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - El Circo FC 2:0

14e minuut.
Machís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal in één keer door. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán is nu in balbezit. Petit onderschept slim de pass. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Albarrán bokst de bal weg. Lara krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - El Circo FC 3:0

30e minuut.
Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira geeft een hoge lob. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pulido rent richting de bal. Pulido probeert naar een medespeler te passen. Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - El Circo FC 4:0

37e minuut.
Riberos met een sublieme pass. Arango Saenz is nu in balbezit. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Falcón met een sublieme pass. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corianos FC 43%, El Circo FC 57%.
Corianos FC - El Circo FC 4:0

53e minuut.
Petit geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Monsalve de bal onder controle te krijgen. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - El Circo FC 5:0

63e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. Machís met een sublieme pass. Vera is nu in balbezit. Riberos rent richting de bal. Riberos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Machís rent richting de bal. Machís geeft de bal voor. Chourio heeft problemen om de bal te vangen. Riberos rent richting de bal. Riberos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pulido is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel probeert naar een medespeler te passen. Becerra is nu in balbezit. Becerra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Saavedra passt de bal zonder na te denken. Pulido is nu in balbezit. Hezzel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hezzel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corianos FC 51%, El Circo FC 49%.
Corianos FC - El Circo FC 5:0