Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grafiteros Fantásticos Futvenpasion
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 23.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kouffati geeft de bal voor. Palacios rent richting de bal. Palacios met een sublieme pass. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal zonder na te denken. Flores probeert de bal aan de voet te houden. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Ortigoza de bal. Andrus rent richting de bal. Andrus onderschept slim de pass. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Padrón heeft problemen om de bal te vangen. Rosal is nu in balbezit. Rosal passt de bal zonder na te denken. Andrus is nu in balbezit. Andrus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 0:2

29e minuut.
Flores is nu in balbezit. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel onderschept slim de pass. Flores onderschept slim de pass. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 1:2

33e minuut.
Ortigoza onderschept slim de pass. Ortigoza draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Aguilera de bal. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 1:3

37e minuut.
Anzoátegui geeft de bal voor. Inworp. Vivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 2:3

38e minuut.
Andrus rent richting de bal. Andrus probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Perozo is nu in balbezit. Perozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo is nu in balbezit. Chalbaud onderschept slim de pass. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bracamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracamonte passt de bal in één keer door. Aguilera is nu in balbezit. Ortigoza verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Fantásticos 57%, Futvenpasion 43%.
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 2:4

47e minuut.
Kouffati passt de bal in één keer door. Andrus is nu in balbezit. Andrus speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Aguilera de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 2:5

73e minuut.
Perozo met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 3:5

89e minuut.
Andrus verovert de bal door een tackle van achteren. Andrus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Olivero de bal onder controle te krijgen. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Fantásticos 34%, Futvenpasion 66%.
Grafiteros Fantásticos - Futvenpasion 3:5