Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corianos FC Futvenpasion
Attack Tactiek 433
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Rangel met een sublieme pass. Klungelig pakt Ortigoza de bal. Ortigoza draait met de bal, schiet en ... Chourio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bracamonte is nu in balbezit. Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. Pulido geeft een lange en hoge pass. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel onderschept slim de pass. Rangel met een sublieme pass. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chalbaud passt de bal in één keer door. Acosta rent richting de bal. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza heeft problemen om de bal te vangen. Ortigoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Lara de bal. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. Ortiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Futvenpasion 0:1

29e minuut.
Figueira speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Lara speelt de bal door. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corianos FC - Futvenpasion 1:1

31e minuut.
Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero met een sublieme pass. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza draait met de bal, schiet en ... Ortiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Futvenpasion 1:2

33e minuut.
Pulido probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Morán met een sublieme pass. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corianos FC - Futvenpasion 2:2

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Vera de bal onder controle te krijgen. Acosta is nu in balbezit. Acosta met een sublieme pass. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Futvenpasion 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corianos FC 53%, Futvenpasion 47%.
Corianos FC - Futvenpasion 2:3

55e minuut.
Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit geeft een lange en hoge pass. Lara kopt de bal weg. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chourio geeft de bal voor. Inworp. Bracamonte met een snelle inworp. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft een lange en hoge pass. Ortiz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Futvenpasion 2:4

66e minuut.
Ortigoza probeert de bal met de borst te controleren. Becerra met een sublieme pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Ortiz trapt de bal weg. Morán kopt de bal weg. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Futvenpasion 2:5

74e minuut.
Becerra rent richting de bal. Andrus onderschept slim de pass. Andrus speelt de bal door. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel. Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ettedgui passt de bal met de wreef. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bottini krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Bracamonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta geeft een hoge lob. Ortiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corianos FC - Futvenpasion 2:6

84e minuut.
Bottini onderschept slim de pass. Bottini geeft een lange en hoge pass. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Ferreira kopt de bal weg. Anzoátegui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chourio de bal. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corianos FC 70%, Futvenpasion 30%.
Corianos FC - Futvenpasion 2:6