Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grafiteros Fantásticos Racing Fútbol Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Salas is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal in één keer door. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vivas is nu in balbezit. Vivas met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Santeliz trapt de bal weg. Parada heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez speelt de bal door. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Racing Fútbol Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Fantásticos 58%, Racing Fútbol Club 42%.
Grafiteros Fantásticos - Racing Fútbol Club 0:1

47e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Peña geeft de bal voor. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Claverie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Flores speelt de bal door. Bustamante rent richting de bal. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Vivas is nu in balbezit. Vivas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bencomo met een snelle inworp. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal geeft de bal voor. Ocampo heeft problemen om de bal te vangen. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Palmezano heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal met de wreef. Palmezano rent richting de bal. Palmezano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salas. Salas krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Montiel geeft een lange en hoge pass. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano verovert de bal door een tackle van achteren. Palmezano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grafiteros Fantásticos - Racing Fútbol Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Fantásticos 44%, Racing Fútbol Club 56%.
Grafiteros Fantásticos - Racing Fútbol Club 0:2