Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futvenpasion Team10.FC
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Acosta onderschept slim de pass. Acosta met een sublieme pass. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futvenpasion - Team10.FC 1:0

15e minuut.
Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza passt de bal met de wreef. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus schiet op doel. Lastreto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futvenpasion - Team10.FC 2:0

23e minuut.
Albarrán is nu in balbezit. Bracamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bracamonte speelt de bal door. Ortigoza heeft problemen om de bal te vangen. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tortolero met een harde bal richting middenveld. Arrieta rent richting de bal. Met opzet legt Acosta zijn tegenspeler op de grond. Acosta krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bottini geeft de bal voor. Bandres rent richting de bal. Andrus onderschept slim de pass. Andrus draait met de bal, schiet en ... Ortigoza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futvenpasion 50%, Team10.FC 50%.
Futvenpasion - Team10.FC 2:0

56e minuut.
Bottini onderschept slim de pass. Bottini met een sublieme pass. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrus geeft een hoge lob. Lastreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bustamante geeft de bal voor. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. Lastreto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futvenpasion - Team10.FC 3:0

58e minuut.
Rangel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parra komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Andrus passt de bal met de wreef. Olivero is nu in balbezit. Olivero passt de bal zonder na te denken. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futvenpasion - Team10.FC 4:0

78e minuut.
Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios passt de bal in één keer door. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futvenpasion 40%, Team10.FC 60%.
Futvenpasion - Team10.FC 4:0