Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Fútbol Club Real Artics FC
Normal Tactiek Principal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


11e minuut.
Castellanos speelt de bal door. Sarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo is nu in balbezit. Sarcos rent richting de bal. Sarcos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Fútbol Club - Real Artics FC 0:1

16e minuut.
Urdaneta is nu in balbezit. Jiménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urdaneta raakt geblesseerd tijdens het duel. Urdaneta met een snel genomen vrije trap. Sarcos rent richting de bal. Sarcos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Arnáudez passt de bal zonder na te denken. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña met een sublieme pass. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Urdaneta geeft een hoge lob. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano verovert de bal door een tackle van achteren. Palmezano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Fútbol Club 45%, Real Artics FC 55%.
Racing Fútbol Club - Real Artics FC 0:1

46e minuut.
Machado passt de bal zonder na te denken. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarcos onderschept slim de pass. Sarcos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Fútbol Club - Real Artics FC 0:2

51e minuut.
Ribas geeft een hoge lob. Montiel is nu in balbezit. Montiel geeft de bal voor. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Fútbol Club 25%, Real Artics FC 75%.
Racing Fútbol Club - Real Artics FC 0:2