Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 1
  • Stadion: BCD FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 0
BCD FC Halfeti A.Ş.
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 16.4
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Dokuztürk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Timsahlar de bal. Sönmez rent richting de bal. Sönmez draait met de bal, schiet en ... Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BCD FC - Halfeti A.Ş. 1:0

17e minuut.
Kurtar is nu in balbezit. Kurtar passt de bal met de wreef. Orduz is nu in balbezit. Orduz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kurt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kütük bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sönmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orduz is nu in balbezit. Orduz draait met de bal, schiet en ... Önür bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BCD FC - Halfeti A.Ş. 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Boray de bal. Orduz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Boray ... Strafschop! Boray krijgt een gele kaart. Orduz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kütük kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BCD FC - Halfeti A.Ş. 3:0

27e minuut.
Inworp. Oğuzata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ergüneş de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sönmez onderschept slim de pass. Sönmez probeert naar een medespeler te passen. Orduz rent richting de bal. Orduz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BCD FC - Halfeti A.Ş. 4:0

36e minuut.
Kütük is nu in balbezit. Kütük probeert naar een medespeler te passen. Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı schiet op doel. Ergüneş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BCD FC 50%, Halfeti A.Ş. 50%.
BCD FC - Halfeti A.Ş. 4:0

47e minuut.
Daar is Bıçkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kütük is nu in balbezit. Kütük passt de bal zonder na te denken. Orduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orduz schiet op doel. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Klungelig pakt Timsahlar de bal. Sönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orduz de bal. Orduz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BCD FC - Halfeti A.Ş. 5:0

55e minuut.
Tok verovert de bal door een tackle van achteren. Tok speelt de bal door. Elmacı rent richting de bal. Elmacı schiet op doel. Munzır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BCD FC - Halfeti A.Ş. 5:1

66e minuut.
Elmacı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Öztonga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Boray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oğuzata is nu in balbezit. Oğuzata geeft een hoge lob. Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Boray met een snelle inworp. Kurtar speelt de bal door. Öztonga rent richting de bal. Öztonga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Munzır trapt de bal weg van het doel. Kavrazlı kopt de bal weg. Öztonga is nu in balbezit. Öztonga draait met de bal, schiet en ... Munzır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BCD FC - Halfeti A.Ş. 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BCD FC 42%, Halfeti A.Ş. 58%.
BCD FC - Halfeti A.Ş. 5:2