Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 1
  • Stadion: şahinler Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1686
şahinler BCD FC
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 26.1
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Bolu rent richting de bal. Dokuztürk onderschept slim de pass. Dokuztürk passt de bal in één keer door. Sönmez is nu in balbezit. Sönmez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kütük met een sublieme pass. Orduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orduz passt de bal in één keer door. Sönmez rent richting de bal. Sönmez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şahinler - BCD FC 0:1

16e minuut.
Bolu geeft een lange en hoge pass. Iğdırlılar rent richting de bal. Iğdırlılar speelt de bal door. İnönü rent richting de bal. İnönü geeft de bal voor. Özçınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Marmara kan de bal niet met de borst controleren. Yıldız verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldız speelt de bal door. Burdurlu rent richting de bal. Burdurlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kütük rent richting de bal. Arguvan verovert de bal door een tackle van achteren. Arguvan met een sublieme pass. Burdurlu is nu in balbezit. Burdurlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Arabacı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arguvan rent richting de bal. Arguvan passt de bal in één keer door. Burdurlu is nu in balbezit. Burdurlu haalt uit met een fantastische trap. Munzır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şahinler - BCD FC 1:1

40e minuut.
Arguvan met de inworp. Hınzır bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Hınzır verovert de bal door een tackle van achteren. Hınzır geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şahinler 66%, BCD FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
şahinler - BCD FC 1:1

47e minuut.
Kütük probeert naar een medespeler te passen. Bolu rent richting de bal. Orduz verovert de bal door een tackle van achteren. Orduz schiet op doel. Akar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bolu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orduz rent richting de bal. Orduz passt de bal zonder na te denken. Sönmez is nu in balbezit. Sönmez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hınzır kopt de bal weg. Tok heeft problemen om de bal te vangen. Tok met een sublieme pass. Burdurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdurlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hınzır met een snelle inworp. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız passt de bal in één keer door. Burdurlu is nu in balbezit. Burdurlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Akar geeft een lange en hoge pass. Bildiren kopt de bal weg. Daar is Ergüneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burdurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdurlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şahinler - BCD FC 2:1

76e minuut.
Arguvan is nu in balbezit. Sönmez verovert de bal door een tackle van achteren. Sönmez speelt de bal door. Orduz rent richting de bal. Orduz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Hınzır heeft problemen om de bal te vangen. Iğdırlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız rent richting de bal. Iğdırlılar onderschept slim de pass. Iğdırlılar geeft de bal voor. Özçınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Akar de bal onder controle te krijgen. Orduz rent richting de bal. Orduz geeft een lange en hoge pass. Sönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Arabacı geeft een hoge lob. Bolu kopt de bal weg. Orduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orduz draait met de bal, schiet en ... Akar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İnönü zal de hoekschop nemen. Dokuztürk is nu in balbezit. Orduz rent richting de bal. Orduz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şahinler 55%, BCD FC 45%.
şahinler - BCD FC 2:1