Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 2
  • Stadion: Sertel FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1707
Sertel FC Çitospor
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Parlatan speelt de bal door. Zorluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Halat is nu in balbezit. Halat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Şensoy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertel FC - Çitospor 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Parlatan de bal. Parlatan speelt de bal door. Halat probeert naar een medespeler te passen. Zorluer is nu in balbezit. Zorluer draait met de bal, schiet en ... Hacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kırpmaz kopt de bal weg. Haki heeft problemen om de bal te vangen. Erel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sefer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sefer passt de bal zonder na te denken. Erel is nu in balbezit. Met opzet legt Haki zijn tegenspeler op de grond. Haki krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Deler geeft de bal voor. Daar is Parlatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sefer rent richting de bal. Sefer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sertel FC - Çitospor 1:1

38e minuut.
Iğdır passt de bal met de wreef. Daar is Halat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halat met een sublieme pass. Zorluer is nu in balbezit. Zorluer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Parlatan is nu in balbezit. Parlatan met een sublieme pass. Zorluer rent richting de bal. Zorluer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertel FC - Çitospor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sertel FC 44%, Çitospor 56%.
Sertel FC - Çitospor 2:1

54e minuut.
Şensoy geeft een hoge lob. Akkuş rent richting de bal. Akkuş passt de bal met de wreef. Sefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sefer draait met de bal, schiet en ... Koçak bokst de bal weg.

60e minuut.
Türkcem geeft een hoge lob. Türkşen kopt de bal weg. Mavi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sefer rent richting de bal. Sefer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Akgül speelt de bal door. Inworp. Parlatan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hatim rent richting de bal. Hatim geeft de bal voor. Hacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Iğdır bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlatan verovert de bal door een tackle van achteren. Parlatan passt de bal zonder na te denken. Zorluer rent richting de bal. Zorluer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Deler is nu in balbezit. Deler geeft de bal voor. Mavi probeert de bal aan de voet te houden. Sefer is nu in balbezit. Sefer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sertel FC 53%, Çitospor 47%.
Sertel FC - Çitospor 2:1