Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karabasan1 Çitospor
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Kırpmaz geeft de bal voor. Demirökçe kopt de bal weg. Sefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Türkcem verovert de bal door een tackle van achteren. Türkcem met een sublieme pass. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sefer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
karabasan1 - Çitospor 0:1

15e minuut.
Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demirökçe. Demirökçe krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kırpmaz rent richting de bal. Acemşah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kırpmaz. Kırpmaz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Türkcem bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu onderschept slim de pass. Buğdaycıoğlu geeft een hoge lob. Daar is Kastamonulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastamonulu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
karabasan1 - Çitospor 1:1

25e minuut.
Göğebakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Göğebakan geeft een lange en hoge pass. Kırpmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemşah onderschept slim de pass. Acemşah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sur geeft de bal voor. Türkcem rent richting de bal. Türkcem speelt de bal door. Sefer is nu in balbezit. Sefer draait met de bal, schiet en ... Uztaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ulutürk kopt de bal weg. Iğdır speelt de bal door. Demirökçe is nu in balbezit. Daar is Demirökçe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Kastamonulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sur is nu in balbezit. Kastamonulu verovert de bal door een tackle van achteren. Kastamonulu schiet op doel. Hacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karabasan1 - Çitospor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karabasan1 41%, Çitospor 59%.
karabasan1 - Çitospor 2:1

77e minuut.
Erel rent richting de bal. Görmez verovert de bal door een tackle van achteren. Görmez passt de bal met de wreef. Acemşah bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemşah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
karabasan1 - Çitospor 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karabasan1 29%, Çitospor 71%.
karabasan1 - Çitospor 3:1