Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SouthWolves BursaFK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Dayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkaleli begaat een overtreding. Dayı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kızılgüneş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kırklarelili controleert de bal met de borst. Özışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler is nu in balbezit. Gökler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan passt de bal met de wreef. Yunal speelt de bal door. Semercioğlu rent richting de bal. Semercioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kasapoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Gitmez onderschept slim de pass. Gitmez speelt de bal door. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semercioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Civan probeert naar een medespeler te passen. Yunal probeert naar een medespeler te passen. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semercioğlu haalt uit met een fantastische trap. Kınık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SouthWolves - BursaFK 1:0

25e minuut.
Kızılgüneş onderschept slim de pass. Kızılgüneş speelt de bal door. Gitmez speelt de bal door. Bakırcı is nu in balbezit. Gökler onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kasapoğlu neemt de hoekschop. Civan heeft problemen om de bal te vangen. Gökler rent richting de bal. Gökler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kırklarelili de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tekdemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan passt de bal in één keer door. Semercioğlu is nu in balbezit. Semercioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Civan is nu in balbezit. Özışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Özışık met een sublieme pass. Gökler rent richting de bal. Gökler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Tokaç de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Özışık is nu in balbezit. Gitmez onderschept slim de pass. Gitmez probeert naar een medespeler te passen. Gökler is nu in balbezit. Gökler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Semercioğlu is nu in balbezit. Semercioğlu haalt uit met een fantastische trap. Dayı heeft problemen om de bal te vangen. Çanakkaleli rent richting de bal. Çanakkaleli haalt uit met een fantastische trap. Kınık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SouthWolves - BursaFK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SouthWolves 53%, BursaFK 47%.
SouthWolves - BursaFK 2:0

49e minuut.
Kasapoğlu geeft een hoge lob. Doeltrap. Şentürk trapt de bal weg van het doel. Kızılgüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılgüneş geeft een lange en hoge pass. Şentürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gitmez passt de bal zonder na te denken. Civan is nu in balbezit. Civan passt de bal zonder na te denken. Semercioğlu is nu in balbezit. Semercioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ocak rent richting de bal. Ocak passt de bal zonder na te denken. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler draait met de bal, schiet en ... Şentürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SouthWolves - BursaFK 2:1

67e minuut.
Gitmez rent richting de bal. Gitmez passt de bal zonder na te denken. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SouthWolves - BursaFK 2:2

87e minuut.
Yunal probeert de bal aan de voet te houden. Yunal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Semercioğlu de bal. Turansoy is nu in balbezit. Turansoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SouthWolves 50%, BursaFK 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SouthWolves - BursaFK 2:2