Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 3
  • Stadion: 1SSss Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2177
1SSss Yahşihanpor Fk
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Seheryıldızı met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutluk met een snelle inworp. Candar controleert de bal met de borst. Candar speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Tutkun is nu in balbezit. Tutkun passt de bal in één keer door. Ispartalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap. Özdeveci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1SSss - Yahşihanpor Fk 0:1

16e minuut.
Tutkun probeert naar een medespeler te passen. Sadık heeft problemen om de bal te vangen. Sadık passt de bal in één keer door. Ispartalılar is nu in balbezit. Ispartalılar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tüzel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candar. Tüzel raakt geblesseerd tijdens het duel. Tüzel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ispartalılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ispartalılar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Karamuratoğlu is nu in balbezit. Yenilmezata is nu in balbezit. Karamuratoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karamuratoğlu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kesken geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tutkun met een snelle inworp. Sadık is nu in balbezit. Sadık geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1SSss 68%, Yahşihanpor Fk 32%.
1SSss - Yahşihanpor Fk 0:1

53e minuut.
Seheryıldızı kopt de bal weg. Sadık probeert naar een medespeler te passen. Ispartalılar rent richting de bal. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1SSss - Yahşihanpor Fk 0:2

75e minuut.
Yenilmezata met een sublieme pass. Karamuratoğlu rent richting de bal. Karamuratoğlu passt de bal met de wreef. Bakırcıoğlu rent richting de bal. Bakırcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1SSss - Yahşihanpor Fk 1:2

88e minuut.
Yenilmezata speelt de bal door. Tutkun is nu in balbezit. Tutkun passt de bal met de wreef. Ispartalılar is nu in balbezit. Ispartalılar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Seheryıldızı kopt de bal weg. Tutkun heeft problemen om de bal te vangen. Ispartalılar is nu in balbezit. Sadık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1SSss 49%, Yahşihanpor Fk 51%.
1SSss - Yahşihanpor Fk 1:2