Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozbey United BursaFK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çeşmeönü met een snelle inworp. Rençber probeert naar een medespeler te passen. Bakırcıoğlu rent richting de bal. Bakırcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Açar speelt de bal door. Özışık is nu in balbezit. Tekadam begaat een overtreding. Tekadam krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Samsunlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kızılgüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Kızılgüneş passt de bal met de wreef. Gökler is nu in balbezit. Gökler schiet op doel. Pekmezcioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gökler is nu in balbezit. Gökler schiet op doel. Pekmezcioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozbey United - BursaFK 0:1

42e minuut.
Kasapoğlu met de inworp. Özışık is nu in balbezit. Met opzet legt Akköşe zijn tegenspeler op de grond. Akköşe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozbey United 56%, BursaFK 44%.
Bozbey United - BursaFK 0:1

60e minuut.
Teksoy is nu in balbezit. Teksoy geeft een hoge lob. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler schiet op doel. Klungelig pakt Sarıoğlu de bal. Pekmezcioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rençber bereikt de bal nog maar net als eerste. Özışık onderschept slim de pass. Özışık speelt de bal door. Gökler rent richting de bal. Gökler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Akköşe probeert de bal aan de voet te houden. Bakırcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tekadam geeft een lange en hoge pass. Maraşlı rent richting de bal. Maraşlı probeert naar een medespeler te passen. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler draait met de bal, schiet en ... Pekmezcioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozbey United 41%, BursaFK 59%.
Bozbey United - BursaFK 0:1