Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeytinburnu Spor Klübü SouthWolves
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Şanver probeert naar een medespeler te passen. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitmez onderschept slim de pass. Dinç verovert de bal door een tackle van achteren. Dinç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Civan rent richting de bal. Dinç verovert de bal door een tackle van achteren. Dinç passt de bal met de wreef. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şentürk met een harde bal richting middenveld. Alköprü kopt de bal weg. Kurşun probeert de bal met de borst te controleren. Kurşun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeytinburnu Spor Klübü - SouthWolves 1:0

13e minuut.
Alköprü rent richting de bal. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Bakırcı de bal. Şık onderschept slim de pass. Şık probeert naar een medespeler te passen. Semercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Semercioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gitmez rent richting de bal. Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Dinç rent richting de bal. Kurşun rent richting de bal. Kurşun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tekdemir passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yunal de bal. Yunal passt de bal met de wreef. Turansoy rent richting de bal. Turansoy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gitmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitmez probeert naar een medespeler te passen. Alköprü probeert de bal aan de voet te houden. Dinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeytinburnu Spor Klübü 58%, SouthWolves 42%.
Zeytinburnu Spor Klübü - SouthWolves 1:0

56e minuut.
Gitmez rent richting de bal. Alköprü is nu in balbezit. Turansoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turansoy krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Lice is nu in balbezit. Lice met een sublieme pass. Kurşun rent richting de bal. Kurşun draait met de bal, schiet en ... Şentürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeytinburnu Spor Klübü 48%, SouthWolves 52%.
Zeytinburnu Spor Klübü - SouthWolves 1:0